Magnetiseren

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Bij het magnetiseren geeft de magnetiseur positieve energie door aan de cliŽnt, terwijl hij negatieve energie wegneemt en deze naar de aarde laat wegvloeien. Ook voelt de behandelaar of er energieblokkades in het lichaam aanwezig zijn en heft deze op. Deze energie wordt ook wel aangeduid als kosmische energie. De magnetiseur fungeert tijdens een behandeling als doorgeefluik van energie. Door de behandeling van energetische blokkades kan energie weer vrijelijk door het lichaam stromen, waardoor ook klachten - die hiermee verband houden - zullen verdwijnen.

Voor welke klachten is magnetiseren geschikt?

Magnetiseren richt zich o.a. op problemen die een psychische achtergrond hebben, maar is ook effectief bij o.a. pijnbestrijding en vele andere kwalen, waarvan de dokter dikwijls zegt, dat je er maar mee moet leren leven. Het is een bekend fenomeen dat b.v. stress op het werk of in de thuisomgeving kan lijden tot vele klachten, die het gevolg zijn van een energieblokkade of een verstoord energie-evenwicht. De behandelaar zal in dit geval de chakra's gaan behandelen met positieve energie met als doel het verminderen van de klachten.

Hoe wordt deze behandeling gedaan?

Tijdens de behandeling ligt de cliŽnt op op een behandeltafel en geeft de behandelaar energie door middel van de handen die op of boven het lichaam worden gehouden. Deze handelingen kunnen door de kleding heen worden verricht of deel uitmaken van b.v. een holistische massagebehandeling.

Reeds tijdens de behandeling ervaart men een aangenaam gevoel, dat per persoon varieert in intensiteit, doch vaak direct voelbaar is. Na de behandeling is er tijd om even rustig te zitten en eventueel nog wat te vragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2005, John de Goede

<fontde

Webdesign by:
IF Productions
& Irmax Products